OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz eğitim-öğretime 1939  yılında Zurbici köyü adıyla  açılmıştır. Daha sonra Yoldere İlkokulu olarak isim değişikliği olmuştur. Eski okul binasının yetersizliği nedeniyle  1979 yılından 1987 yılına kadar Köy camisinin üst katında eğitim öğretime devam etmiştir. 1987 yılında ortaokul binasına geçilmiş ancak öğrenci sayısının fazlalığı nedeniyle ikili öğretim yapılmıştır. 1990 yılında Yoldere ilköğretim okulu adına yapılan yeni binaya geçince normal eğitime geçilmiştir.  2018 yılında ise 4287 sayılı kanun gereği ayrılan  ortaokul yeni binasına taşınmış mevcut bina tamamen ilkokul olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

Etiketler :Tarihçe,